Over mij

Mijn naam is Yma Jongsma en sinds 2016 woonachtig in Groningen. Al zo lang ik me kan herinneren heb ik een fotocamera in mijn handen en denk ik in ‘plaatjes’. Ik vind het erg leuk om mijn creativiteit te uiten in fotografie en het doet me goed mensen blij te maken met deze tastbare herinneringen. Ik vind het een toffe uitdaging om mensen van hun gevoelige kant te laten zien en om mezelf telkens aan te passen aan verschillende omgevingen. Daarnaast ben ik ontzettend slecht in stilzitten en daarom onderneem ik graag van alles met mijn vrienden of trek ik graag mijn sportkleding aan voor een rondje hardlopen, een potje padel of een voetbalwedstrijd!

Naast fotografie ben ik de afgelopen jaren ook actief geworden in grafisch ontwerp. Ik heb gewerkt aan logo’s, trouwkaarten, tijdschriften, visitekaartjes, sponsorborden en nog veel meer. Als je een grafische opdracht hebt, laat het me dan vooral weten, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Als je op zoek bent naar foto’s van je trouwerij, pasgeboren baby, een familiefoto of iets anders, dan help ik graag om te kijken wat er mogelijk is. Ben je net begonnen met je eigen onderneming en op zoek naar een logo, huisstijl en portretfoto’s? Ook dan ben je hier aan het juiste adres.

Neem gerust een kijkje op mijn website en als je vragen hebt, bel me dan vooral!

Contact opnemen

Enthousiast geworden en wil je samenwerken of heb je vragen? Zoek dan gerust contact! (En vergeet niet: een beller is sneller! 😉)

× Stuur me gerust een appje